Route


Vanuit Eindhoven Als u Geldrop inrijdt via de Eindhovenseweg/Nieuwendijk, op de rotonde bij de kerk rechtdoor. Bij de verkeerslichten na de rotonde ligt het kantoor aan de linkerzijde van de weg. U kunt hier dus links afslaan en uw auto voor het kantoor parkeren.


Vanuit Mierlo Als u Geldrop inrijdt via de Mierloseweg ligt het kantoor aan de rechterzijde van de weg bij het tweede verkeerslicht. U kunt bij het verkeerslicht rechts afslaan en uw auto voor het kantoor parkeren.


Vanuit Heeze/A 67 Als u over de A 67 rijdt neemt u de afrit Geldrop/Heeze (nr. 34) en rijdt vervolgens richting Geldrop (Bogardeind); rechts aanhouden. U blijft deze weg volgen tot u op een groot kruispunt komt. Hier gaat u rechtsaf (Laan der vier Heemskinderen). Op de rotonde gaat u linksaf (Peijnenburgweg). Aan het einde van de weg komt u op een t-splitsing, de Mierloseweg. Hier moet u links voorsorteren en rechtdoor rijden. U komt dan voor het kantoor uit. Het kantoor van Cilissen Advocatuur | Scheidingsmediation ligt aan een drukke weg. Als u de inrit oprijdt let dan goed op het andere verkeer.

Aangesloten bij VFAS HomepageIntroductieWie ben ik?Wat kost het?Contact